Vi vil gøre IT branchen mere bæredygtig.
Vores fælles drive er digitalisering.
Vi har fået det ind med modersmælken.

Teamet bag Redefine

Om os

Vi er specialister indenfor brugerdreven innovation, digitale løsninger & strategisk design.

Vi hjælper virksomheder med at øje deres webtilgængelighed, fremme innovativ konceptudvikling & reducere deres CO2 aftryk gennem bæredygtig IT.

Mission

Vores mission er at klæde virksomheder på til at leve op til nye standarder & love indenfor webtilgængelighed og digital bæredygtighed, ved at tilbyde innoverende, effektive & skræddersyede design løsninger. Vores indgangsvinkel er jordnær & inkluderende.

Maria Højgaard

Designrådgiver

Medejer Maria smiler til dig

Maria er vores systemdesignrådgiver, som er drevet af bæredygtige systemer, hvor processerne er top-optimeret & hvor hun kan bruge sine kompetencer indenfor et aktørdrevet landskab. Hun kommer med en baggrund i brugerdrevet design med fokus på konceptudvikling, #værdiskabelse, #organisatorisk forandring & #implementering, bæredygtighed & innovation. Det gør hende til en skarp rådgiver, som er god til at tænke langsigtede strategier, sikre høj kvalitet & faglighed på tværs af alle projekter.

Caroline Haakonsen

Digital Rådgiver

Medejer Caroline smiler til dig

Caroline er den digitale-advisor-nørd, som ved alt om reglerne indenfor tilgængelighed & elsker at udforske nye tech aktier. Hun brænder for at bruge hendes kreativitet til at gøre en forskel i verden. Med hendes baggrund i #design, #digitalstrategi med fokus på adfærdsændringer, kvalitativ dataanalyse & #servicedesign, udgør hun en stærk rådgiver med en sjælden profil, der både huser kreativitet & systematisk arbejde. Dette gør hende i stand til at tænke ud af boksen & udvikler bæredygtige koncepter & strategier baseret på skarpe indsigter.

Luna Berlin

Projektleder

Medejer Luna smiler til dig

Luna er projektlederen, som holder over-
blikket over alle kundeprojekter, tidsrammer & sørger for facilitering af workshops. Når Luna ikke er på arbejde, underviser hun i fitness, så hun er vant til at faciliterer undervisning & være på. Hun har en baggrund indenfor #entreprenørskab, innovation & vækst, specialiseret i #event management & #servicedesign. Dette har givet hende en unik profil, hvor hun er ekstrem dygtig til at få virksomheder til at vækste og tappe ind i de reelle problemstillinger, som forhindre en eksplosiv vækst.

Har du et projekt, vi skal hjælpe dig med?

Eller har du brug for et uforpligtende møde med os, så tøv ikke!